Både hår & tänder!

Idag hade jag bokat tid för klippning och ordnat med barnvakt, kändes skönt att få lite egen "lyxtid" ända tills jag kom på att jag även hade tandläkartid!!
Var lite lätt nervös inför det, men hade redan bokat om tiden en gång så det var bara att ta tjuren vid hornen!!
Jag bytade ju tandläkare (eller hygienist är det väl) en gång för hon var hemsk, så hon jag har nu är snäll och försiktig.. När jag satt och väntade kom en kille och ropade in mig, jag tänkte att hon antagligen hade en praktikant men när han stängde dörren och sa åt mig att ta plats i stolen kände jag paniken!
Fick förklarat för honom att jag har fått tandläkarskräck efter hon sadistiska kvinnan och att jag kände mig lugn med hon nya, han skrattade och sa att jag nog skulle känna mig lugn med honom också! Och det gjorde jag, seriöst det bästa tandläkarbesöket jag har haft:)
Är det någon som får mig att seriöst börja använda tandtråd regelbundet så är det han;)
Han hade på flummig musik (frågade om det var ok) skämtade och förklarade och visade allt han gjorde på ett roligt och lite halvknäppt sätt..
Hade inga hål men måste tillbaka och ta lite tandsten för han hade ingen tid till det, men han lovade mig massa bedövning:)
Hade alla varit som han så hade det inte varit några problem att gå till tandläkaren!
Har faktiskt ingen ångest över att gå tillbaka i April:))

Så nu sitter jag här glad över att jag inte hade några hål, (har inte haft det sen jag var liten, men har hört att man lättare kan få det under graviditeten) och lite rakare hår;)