Halvtid

Nu har jag gått hemma precis halva tiden av min ledighet! I början av september skall jag börja jobba igen så har en stund kvar att njuta;)
Är både för och nackdelar med att gå hemma, fördelen är ju såklart att få tid med Gabriel, älskar den lilla pojken mer och mer för varje dag<3
Nackdelen är det sociala, jag känner inte så många i Göteborg och ingen som går hemma.. Så det blir mycket bebisspråk och ensamtid.. 
Tänker hela tiden att jag skall banne mig ta tag i ett intresse eller ordna med något projekt hemma, men på något konstigt sätt försvinner dagarna i en rasande fart!

Sen igår var det alla hjärtans dag, var inte så romantiskt här iår.. 
Hade syster över i helgen, det var mycket trevligt men jag var sjuk och hade ont i magen, inte det bästa sällskapet:(
Igår kväll var det meningen att jag och sambon skulle laga någon god middag tillsammans när lillen lagt sig, men jag var dålig och han var inte heller helt i form, så vi bestämde att vi tar det till helgen istället.. Idag kom sambon hem från jobbet, hostade som bara den och nu ikväll har han feber, han låg ju sjuk över nyår så stackarn som blir sjuk igen..
Jaja, nu är vi två här hemma som inte är så pigga, men det viktigaste är att skrutten inte blir sjuk!
Men man får lite dåligt samvete när man inte riktigt orkar sysselsätta honom som man brukar, gå promenad osv.. Dåligt samvete kommer man antagligen ha mycket av i framtiden! Man får göra så gott man kan så blir det nog bra!:)

Skrutt & moster❤️