Vad skall man säga?

Haft både en bra och dålig helg..
I fredags slutade jag tidigt, skulle stressa hem för att duscha för att åka och hämta Patrik och åka till Ullared.. Men saker gick inte så smidigt, kom inte in genom ytterdörren, har bricksystem även där och själva boxen hade flippat, ringde Stena som kopplade runt mig och skulle skicka ut någon för att laga den, jag var rätt stressad, sprang ner till vaktmästaren som inte var där, ringde på grannarna i huset brevid som inte var hemma.. Tillslut kom en tjej som hade med sig sin tvättbricka så vi kom in genom en annan dörr!! Det var faktiskt bättre förr när man bara hade en nyckel, strular tekniken så står man där antingen utelåst eller med innelåst tvätt!
Kom iaf iväg och fick köpt nästan allt jag behövde:)

Igår så började min mage strula rätt ordentligt så kunde nästan inte sova inatt, fick kolla lite film för att sysselsätta mig.. Har läste en del om Lars von Triers nya film "Nymphomaniac" visste att den antagligen skulle vara sjuk och ja det var den!! Fattar egentligen inte att jag kollade hela, men ville väl se hur den skulle sluta..
Mycket naket, sex, våld och såg dom mest äckliga bröstvårtor jag någonsin sett! Efter filmen kände jag att min syn på sex och hur jag tänker är nog inte så farligt ändå, jag är rätt normal;)


Mår fortfarande dåligt, har legat på soffan nästan hela dagen:(
Hoppas verkligen jag kan jobba imorgon!