Ännu en dag..

Idag var jag tvungen att stanna hemma från jobbet:(

Har haft så ont, kan nästan inte gå och ta ett djupt andetag kan jag bara glömma! Har haft syster här inatt för hon brukar vara ledig från skolan på torsdagar:) Har varit skönt med sällskap fast jag legat i sängen nästan hela dagen.. Nu har både hon och älsklingen åkt, han skulle träna och han kan ju inte sitta här och hålla mig i handen, han får väl försöka leva så normalt som möjligt fast jag är sjuk stup i kvarten! Men när jag har såna dagar som idag är det inte roligt att vara ensam, för jag vet hur fort det går innan jag blir akut sjuk.. men men..

Nu har jag iaf proppat i mig massa tabletter och jag kan gå, andas och sitta uppe:D Hade inget val, jag kan inte ha så jävla ont! Jag orkar inte!!



Igår kväll så var syster & Qvicklund här och vi kollade ju film och killen lagade den bästa salladen ever! Mmmm så gott det var:) Han är rå på att laga mat^^
När vi väntade på att maten skulle bli klar så fick jag dom andra att spela PsMove, jag blev också tvungen att vara med och fast jag hade ont och vara koma av tabletterna så vann jag! Haha kunde inte känts bra för dom andra att bli ägda av en sjukling! ;)


Här var inte spelet klart än och Madde trodde hon skulle vinna, men ikke:)



Qvicklund i action och vad Madde gör vet ingen?!!? :)





Idag när jag sov gick Madde till centret och kom hem med ett par söta örhängen till mig! Gullunge♥





Nu kryssar jag fingrar & tår för att jag skall må bra på Lördag när jag drar till Lidköping! Hoppas hoppas!!!!