Fail igen..


Var meningen att jag skulle vart duktig & börjat på gymmet idag.. Har inte vart där på läänge!
Ringde mamma imorse, som också tänker sätta igång nu igen.. Men hon tyckte inte att jag skulle börja träna så tidigt och slita ut mig! Haha! Ursäkt för att hon inte orkar kanske? ;)

Vi bestämmde att vi skulle ut & gå istället.. Åkte in och hämtade Madde tidigt från tåget, kom hem till mamma som gjort middag & hade en massa choklad hemma, så var ju proppmätta sen. Orkar ju inte gå då..

Men duktiga var vi som drog på oss kläderna och gick, var väl ute runt 1 timma, riktigt skönt var det att gå i skogen, verkligen ett underbart lugn..



                                                     Skogsmullar <3





Sen drog jag & Madde på bio, kollade på Vampires suck! Den var ganska så rolig, eller var det jag som var övertrött?? Jaja, skratta nästan hela tiden iallafall xD

Drog med oss en Parkpizza hem och delade på till idol..Väldigt mumsigt!
Så var det med den nyttiga dagen!:P



För övrigt har min sambo gjort bort mig för killarna på jobbet, då han har frågat pinsamma saker som vi diskuterade... Ja jag undrar saker ibland, men inte som alla behöver veta!
Faan jag skämms över att gå till jobbet imorrn!!! Har dom inte tyckt att jag var störd förr, så tycker dom det iaf nu! Men skall nog hämnas på han en vacker dag!! Hahaha! :D